Sisteme PC

Cod: sistem-PC

Ca integrator de sistem, Global Systems Communications proiecteaza si livreaza computere optimizate pana in cele mai mici detalii, ce corespund cerintelor utilizatorilor legate de performante, fiabilitate si dotari.

Nu gasesti ce cauti?

Personalizarea unui sistem de calcul dupa cerintele utilizatorului optimizeaza costurile si obtine cele mai bune performante raportat la bugetul alocat.

In functie de destinatia lor, sistemele PC se clasifica in:
* Sisteme Home Office, acestea utilizandu-se mai ales pentru aplicatii office, navigare internet, chat si comuncatie online gen Skype, vizionare filme, educatie, etc
* Statii de lucru (workstation) pentru diferite aplicatii high-end sau enterprise cum ar fi aplicatii de proiectare, design industrial, ERP sau CRM, managementul documentelor etc.
* Gaming PC, acestea sunt calculatore destinate in special celor pasionati de jocurile pe calculator. Avand in vedere ca in majoritatea cazurilor jocurile, mai ales cele noi, necesita resurse grafice si de procesare mai deosebite acestea sunt configuratii mai speciale dar si mai scumpe.
* Sisteme grafice, acestea sunt destinate in special pentru lucrul cu fisiere multimedia, video, prelucrare/editare foto, muzica, editare, procesare, publicare, etc

Firma noastra va poate ajuta cu aceste configuratii speciale si personalizate, exact pe nevoile care le are fiecare client in parte.

Data Tip Model Versiune Descriere Download
Nu s-au gasit rezultate