Cablari structurate

Cablarea structurata ofera fundatia pentru dezvoltarea unui sistem informatic profesional. GSC proiecteaza si realizeaza infrastructuri la nivel national – sisteme de cablare structurata pentru voce si date profesionale, punand la dispozitia clientilor o gama larga de echipamente care sa sustina cele mai pretentioase cerinte. Oferim o multitudine de solutii la cheie pentru a optimiza raportul calitate-pret si pentru a raspunde solicitarilor specifice fiecarui client.

Noi va ajutam sa evaluati, sa proiectati si sa realizati sistemul optim pentru compania dumneavoastra.

Cablari structurate bazate pe cupru                                        sus

Cablarea structurata reprezinta un set de standarde ce determina modalitatea de instalare a cablurilor ce intra in componenta retelelor de date sau voce din centre de date, birouri sau cladiri. Aceste standarde determina modul de cablare in formatie 'stea', in care toate prizele de date sunt conectate la un patch panel central (montat, de obicei, intr-un rack de 19“), de unde poate fi determinat exact modul in care vor fi utilizate aceste conexiuni. Fiecare priza poate fi legata (prin intermediul patch-panel-ului) la un switch de retea (montat in acelasi rack) sau la un patch panel cu rol de bridge catre un sistem telefonic PBX, realizandu-se astfel conexiunea la un port de voce.

Curentul actual urmareste evoluarea standardelor in vederea furnizarii de suport pentru retele de mare viteza (Gigabit Ethernet) si definirii tipurilor de cabluri si dispozitive de conectare Cat.5e si Cat.6.

Cablari structurate bazate pe fibra optica                            sus

Fibrele optice sunt folosite pentru transmiterea de semnale luminoase pe distante mari. Partile componente ale fibrei sunt: miez (centrul fibrei prin care circula lumina), invelis optic (material optic care inveleste miezul si care reflecta total lumina), invelis protector (invelis de plastic care protejeaza fibra de zgarieturi si umezeala).

Exista doua tipuri de fibra: cele single-mode au miezul de 9 microni in diametru si transmit lumina de la laser in infrarosu (lungimea de unda este de la 1300nm pana la 1550nm). Fibrele optice multi-mode au miezul de 62.5 microni in diametru si transmit lumina in infrarosu de la LED-uri (lungimea de unda de la 850nm la 1300nm).

Solutii speciale de cablare structurata                                 sus

Solutiile de tip Fiber-to-the-Desk au devenit din ce in ce mai solicitate datorita transferului mare de date oferit. Astfel costul superior al acestor retele este compensat de viteza mare de transfer, durata de viata prelungita precum si posibilitatea de utilizare in cazul aparitiei unei tehnologii superioare.

Echipa GSC va poate oferi solutii mixte de cablare (cupru – fibra, wireless – cupru) tinand cont de locatia aleasa, de echipamentele utilizate si de solicitarile clientilor.

 

Retele de tip wireless                                                               sus

Retelele de tip wireless au cunoscut o dezvoltare semnificativa pe plan mondial, ele reprezentand o solutie alternativa legaturilor terestre. Conexiunile fara fir devin tot mai populare, deoarece ele rezolva probleme ce apar in cazul cand avem mai multe cabluri.

Avantaje evidente, cum ar fi: mobilitate, flexibilitate, simplitate in instalare, costuri reduse de intretinere si scalabilitate au impus retelele wireless ca o solutie tot mai mult utilizata.

 

Echipa de tehnicieni ai GSC sunt certificati sa instaleze, sa dezafecteze si sa ofere service si menenanta pentru cablari structurate ce respecta standardele ANSI/TIA/EIA

-          Cat3
-          Cat5 / 5e
-          Cat6 / 7
-          Fibra optica

 

Echipa GSC este sustinuta pe deplin de partenerii sai externi:

BKT ELEKTRONIK (Polonia)

Desi este un furnizor nou pe piata romaneasca, BKT este cel mai mare distribuitor al produselor DRAKA in Europa.
Toate cablurile (atat cele de fibra cat si cele de cupru) sunt marca DRAKA (Olanda).
Incepand cu martie 2011 va punem la dispozitie si o gama larga de produse din fibra optica: patch-corduri, pigtailuri, adaptori, ODF-uri si accesorii.

DINTEK ELECTRONIC (Taiwan)

Dintek Electronic pune la dispozitia clientilor sai o gama larga de produse de la cabluri si accesorii pentru telecomunicatii la echipamentele folosite la sistemele de cablare structurata. Principalul scop al celor de la Dintek este indeplinirea tuturor cerintelor clientilor, oferindu-le preturi cat mai reduse dar si rezolvarea tuturor problemelor in cel mai scurt timp.  Produsele Dintek sunt prezente in intreaga lume, portofoliul de clienti fiind impresionant. Click aici.

PLANET TECHNOLOGY (Taiwan) Pioneer of IP Innovation

Planet Technology este unul dintre cei mai importanti producatori de echipamente de retea ce ofera solutii atat pentru acasa, cat si pentru companii mici, medii si mari corporatii.

Principalul scop al celor de la Planet este dezvoltarea si implementarea unor solutii inovatoare si accesibile din toate punctele de vedere (calitate, pret, eficienta, easy management etc)

* Produsele oferite de Planet Technology sunt: 
* Switchuri si routere LAN;
* Media convertoare;
* Power over Ethernet (PoE);
* Echipamente industriale;
* Solutii Wireless;
* Solutii VoIP;
* Supraveghere IP;
* Solutii ADSL;
* Echipamente periferice de retea (switchuri KVM, print servere, placi de retea, storage server samd).

 

De ce cablare structurata?                                                     sus

Costuri reduse prin comprimarea infrastructurii de voce cu cea de date. Studiile arata o reducere de pana la 30% a costurilor daca se opteaza pentru o cablare structurata eficienta.

Upgradeul infrastructurii se va realiza cu costuri mult mai reduse. Orice modificare sau extindere ulterioara se va realiza mult mai usor si mai ieftin.

Diminuarea timpilor morti din cadrul activitatii dumneavoastra cauzati de defectiuni tehnice. Beneficiind de o cablare structurata, eventualele problemele se pot identifica si rezolva mult mai usor si mai rapid.

Posibilitatea de a combina echipamentele. In functie de solicitarile fiecarui client se pot oferi diverse solutii care sa satisfaca cerintele legate atat de cost cat si de calitate si functionalitate. Acest lucru este posibil datorita partenerilor nostri externi care ofera atat echipamente de top cat si versiuni low-cost mentinand insa un minim de calitate.

Cablarile structurate ce respecta categoria 5e respectiv 6 / 6a vor putea sa suporte noile tehnologii care vor aparea si care vor necesita transferuri de date superioare.

 

De ce sa lucrati cu GSC?                                                          sus

Garantie extinsa de 25 de ani pentru sistemele Drakom. GSC si BKT Polonia asigura o garantie extinsa de 25 de ani pentru sistemele de cablare structurata Drakom. Pentru mai multe detalii legate de conditiile de acordare a garantiei va rugam sa ne contactati.

Peste 8 ani de existenta si peste 10 ani de experienta in domeniu. Desi echipa GSC este o echipa tanara, experienta de mai bine de 10 ani in domeniu si seriozitatea reprezinta atuurile noastre.

Certificarea si testarea retelelor realizate se vor efectua prin testarea cu aparatura profesionala (Fluke, Lantek etc).

Fiecare proiect este unic, fiind structurat dupa cerintele si solicitarile clientilor. Fiecare proiect este atent elaborat, tinandu-se seama de locatia aleasa si de cerintele clientului, fiind orientat catre o solutie eficienta, calitativa dar si cost-efective.

Echipa GSC este alcatuita din tehnicieni cu experienta care va pot recomanda solutia optima pentru afacerea dumneavoastra in functie de bugetul si cerintele individuale. Tehnicienii GSC sunt instalatori certificati Drakom.

Referintele GSC:

* ALRO SA Slatina;
* ALPINE SA (Bucuresti, Targoviste, Timisoara);
* QCNS ROMANIA;
* SCETAUROUTE SA PARIS SUC. BUCURESTI;
* BADUC SA;
* COSMOTE (subcontractat / toate orasele mari ale tarii);
* LENACONSTRUCT;
* DIRECTIA IMPOZITE SI TAXE LOCALE sector 3;
* BIROUL DE COMERT AL SPANIEI (subcontractat);
* SOTHIS PRINT;
* ABN AMRO Bank (Romania) S.A;
* AUTORITATEA NATIONALA PENTRU REGLEMENTARE IN COMUNICARE (Iasi, Timisoara);
* TEOMOD STYLE TRADING;
* TRICOMSERV SA;
* SYSTEM PLUS;
* ABACUS SYSTEMS & SOLUTIONS SRL;
* Romania Hypermarché S.A;
* ROMBIOMEDICA S.R.L
* BANCA COMERCIALA ROMANA;
* MONTERO SOFT SRL;
* RITZIO BU SRL;
* EUROPHARM (subcontractat);
* PERUGIA AUTO SRL;
* OMIFA IMPEX SRL;
* Samd.

 

 

 

 

Sisteme de supraveghere video

Privire de ansamblu

In ultimul deceniu, instalarea de sisteme complete de supraveghere video in orase, in sedii si de catre persoane fizice din intreaga lume a cunoscut o crestere accentuata. Se estimeaza ca supravegherea video va deveni cat mai raspandita si mai complexa datorita noilor tehnologii aparute.

Se remarca cresterea popularitatii sistemelor bazate pe IP fata de sistemele traditionale cu circuit inchis (CCTV) datorita flexibilitatii, managementului facil si integrarii cu reteaua informatica existenta oferite de sistemele cu IP

 

Ce oferim                                                                                      sus

Compania Global Systems Communications este certificata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru proiectarea, instalarea, intretinerea si serviceul sistemelor de securitate. Detinem de asemenea licenta de functionare nr 1866/T/2009 in conformitate cu legea 333/2003 cu privire la proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

 

Tipuri de sisteme

Sistemele de supraveghere cu circuit inchis (CCTV) pot fi folosite in forma lor avansata folosind DVR-uri pentru a utiliza functia de inregistrare a evenimentelor. Sistemele bazate pe IP aduc un plus de flexibilitate prin managerierea la distanta prin intermediul internetului. Ca si in cazul sistemelor CCTV, se pot folosi sisteme de stocare (NVR-uri).

Tipuri de camere: de interior sau de exterior, cu LEDuri Infrared pentru vizionare nocturna, dome-uri sau camere anti-vandal, camere ascunse, camere PTZ sau wireless.
 

Avantaje:
Sistemele de supraveghere video reprezinta un real ajutor in descurajarea activitatilor infractionale, prin elementele de siguranta prezentate (camere anti-vandal, camere tip dome, transmiterea alertelor in cazul aparitiei evenimentelor samd) in functie de sistemul ales.

Dintre avantajele sistemelor cu IP se pot enumera: costurile mai scazute, felxibilitatea rezolutiei imaginii, extinderea usoara a infrastructurii, utilizarea camerelor fara fir (wireless), instalarea de sisteme de stocare a datelor.

 

Domenii de aplicatii:                                                                   sus
Camere CCTV sunt utilizate in mod ideal, in zone care pot necesita monitorizare, cum ar fi spatii publice, banci, cazinouri, aeroporturi, instalatii militare, precum si magazine. Sistemele CCTV pot fi folosite pentru a observa dintr-o camera de control parti ale unui proces aflat intr-un mediu care nu este potrivit pentru om.

Sistemele cu IP se utilizeaza in special in locatii prevazute cu o retea informatica existenta sau in locatii unde montarea cablurilor este foarte greoaie. Este ideala pentru utilizatorii care nu au experienta in managerierea unui sistem de supraveghere.

Referintele GSC:

* ALPINE SA;
* Blue Soft Serv SRL;
* PERUGIA AUTO SRL;
* C&I AUTOMOBILE S.R.L;
* C.N.F.P.A. Bucuresti;
* RITZIO BU S.R.L;
* Samd.

 

 

 

Sisteme de semnalizare a efractiei

Privire de ansamblu

Sistemele antiefractie au devenit echipamente standard in magazine si in sediile multor companii, remarcandu-se insa tendinta persoanelor fizice de a utiliza aceste tipuri de sisteme. Pornind de la kiturile simple care se pot instala de catre persoane fara cunostinte de specialitate pana la kiturile complexe, aceste sisteme sunt construite in jurul aceluiasi concept de baza.

Ce oferim                                                                                      sus

Compania Global Systems Communications este certificata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 14001 pentru proiectarea, instalarea, intretinerea si serviceul sistemelor de securitate. Detinem de asemenea licenta de functionare nr 1866/T/2009 in conformitate cu legea 333/2003 cu privire la proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei.
Experienta echipelor noastre de tehnicieni este foarte utila in proiectarea eficienta a sistemelor minimizand astfel posibilitatea infractorilor de a pacali sistemul.

Tipuri de sisteme                                                                         sus

La baza, sistemele de semnalizare a efractiei sunt impartite in sisteme cu fir si sisteme fara fir (wireless). Eficienta acestor sisteme insa tine de multe alte elemente, printre care mentionam numarul de zone supravegheate, modul de declanaare a alarmei, tipurile de senzori folositi si nu in ultimul rand de calitatea si functiile echipamentelor folosite.

Avantaje

Sistemele traditionale cu fir primeaza in special din cauza costurilor mai reduse. Sistemele wireless prezinta anumite avantaje printre care: securitatea sporita, flexibilitate marita datorita renuntarii la cabluri, extinderea usoara si altele. Sistemele de semnalizare a efractiei pot fi integrate cu sisteme de detectie a fumului sau a focului, sistemul notificand astfel echipajele ce raspund de situatiile de urgenta. Eficienta acestor sisteme creste cu utilizarea combinata a sistemelor de supraveghere video sau conectarea la o firma de interventii rapide.

Domenii de aplicatii

Sistemele de semnalizare a efractiei au devenit o necesitate, fiind prezente in orice locatie, montajul sistemului putand fi efectuat atat in interior cat si in exterior (in functie de senzorii si tehnologia folosita). Existenta unei vaste game de echipamente fac posibila instalarea acestor sisteme in orice locatie, in functie de necesitatile specifice fiecarui client.

PORTOFOLIU de clienti:                                                            sus

- ALPINE SA;
- Blue Soft Serv SRL;
- RITZIO BU S.R.L.;
- Utilizatori privati;
- KRIV TOP SERV SRL;
- DGS ELECTRONICS;
- OMIFA IMPEX SRL;
- C&I AUTOMOBILE S.R.L;
- Samd

 

 

 

Sisteme de control acces

Privire de ansamblu                                                                   sus

Sistemele de control acces care fac obiectul serviciilor oferite de GSC se bazeaza pe managementul incuietorilor electronice. Aceste sisteme sunt privite ca pe o masura de securitate prin care cheile mecanice sunt controlate electronic iar accesul genereaza rapoarte sau alarme.

Ce oferim

Compania Global Systems Communications este certificata ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 pentru proiectarea, instalarea, intretinerea si serviceul sistemelor de securitate. Detinem de asemenea licenta de functionare nr 1866/T/2009 in conformitate cu legea 333/2003 cu privire la proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

Tipuri de sisteme

Cele mai simple sisteme de control acces sunt cele care sunt alcatuite din incuietori cu taste alfanumerice integrate, accesul facându-se prin tastarea unui cod de acces. Locul tastaturilor alfanumerice pot fi luate de cititoarele de carduri. Exista situatii in care se prefera combinarea acestor doua modalitati de control acces. Incuietorile biometrice devin din ce in ce mai folosite din cauza gradului inalt de securitate oferit prin unicitatea amprentelor utilizatorilor. Exista scanere biometrice care se bazeaza pe scanarea amprentei utilizatorului dar si scanere care se bazeaza pe unicitatea amprentei (nu pastreaza imaginea amprentei, ci atribuie un cod numeric unic fiecarui model de amprenta existent in baza de utilizatori)

Avantaje                                                                                       sus

Datorita gamei largi de echipamente si solutii, costurile de instalare pot fi minimizate in cazul in care necesitatile clientului permit acest lucru. Restrictionarea accesului neautorizat in locatiile unde este imposibila montarea cablurilor se face usor, prin utilizarea incuietorilor cu tastaturi integrate. Combinate cu sistemele de pontaj electronic, sistemele de control acces pot furniza informatii utile pentru a sistematiza resursele umane ale unei companii.

Domenii de aplicatii

Principalele beneficiare ale acestor sisteme sunt companiile cu multi angajati care combina sistemul de control acces cu cel de pontaj pentru a avea o evidenta reala a timpului de lucru. Sistemele de control acces sunt utilizate in mod ideal, in zone care combina spatiile de acces public cu cele restrictionate, cum ar fi banci, cazinouri, spitale, instalatii militare, precum si magazine.

PORTOFOLIU de clienti                                                             sus

- ALPINE SA.;
- Best Business Solutions;
- INES GROUP SRL;
- KRIV TOP SERV
- ARCA HEALTH SERVICES S.R.L.;
- Samd

 

 

Automatizari porti (bariere auto, porti culisante samd)

Privire de ansamblu

Domeniul portilor automatizate este in continua expansiune. In momentul de fata exista o paleta larga de produse si solutii ce satisfac atat bugetul cat si nevoile oricarui client.

Ce oferim

Tehnicienii GSC vor proiecta sistemul de automatizare in functie de necesitatile si bugetul fiecarui client. Experienta tehnicienilor nostri va asigura finalizarea proiectelor cu eficienta maxima si in timpul stabilit.

Tipuri de automatizari porti                                                     sus

In functie de cerintele clientilor GSC pune la dispozitie sisteme de
- porti culisante;
- porti batante;
- turnicheti;
- bariere cu brat sau lant;
- bariere cu sau fara sisteme de plata;
- porti cu sistem dial-to-open (kituri wireless GSM);
- porti cu deschidere cu telecomanda;
- samd.

Avantaje

Datorita gamei largi de echipamente si solutii, costurile de instalare pot fi minimizate in cazul in care necesitatile clientului permit acest lucru. Dintre aplicatiile sistemelor de automatizare a portilor se pot enumera:
- Restrictionarea accesului auto neautorizat;
- Sisteme de parcare cu plata;
- Porti culisante pentru vile sau societati comerciale;
- Restrictionarea intrarilor/iesirilor (stranduri, stadioane, targuri, muzee, magazine samd);
- Sisteme de acces pietonal cu plata;
- Sisteme de management a vizitatorilor;
- Samd.

Domenii de aplicatii                                                                   sus

Aceste sisteme sunt atat de diversificate incat se pot instala in medii industriale, in spatii comerciale dar pot fi utilizate si de catre persoane fizice.

PORTOFOLIU de clienti
- RED DOT SRL;
- Utilizatori privati;
- etc

 

Sisteme video-interfon

Privire de ansamblu                                                                  sus

Video interfonul usureaza comunicarea si limiteaza accesul. Dumneavoastra hotarati daca puteti fi deranjat sau nu. Aceste sisteme sunt privite ca pe o masura de securitate prin care, din interiorul caminului tau, poti avea in orice moment o vedere clara asupra intrarii.

Ce oferim

Compania Global Systems Communications este certificata ISO 9001 pentru proiectarea, instalarea, intretinerea si serviceul sistemelor de securitate. Detinem de asemenea licenta de functionare nr 1866/T/2009 in conformitate cu legea 333/2003 cu privire la proiectarea, instalarea si intretinerea sistemelor de alarmare impotriva efractiei.

Tipuri de video interfoane                                                        sus

In functie de cerintele clientilor GSC pune la dispozitie sisteme de video-interfon cu unul sau cu mai multe posturi video, cu imagini color sau alb-negru, in functie de buget sau de necesitatile fiecarui client. Video interfoanele wireless au inceput sa fie din ce in ce mai utilizate datorita eliminarii cablurilor adaugand o nota estetica locatiei.

De asemenea sistemele pot avea unitati de stocare incluse putand stoca imaginile persoanelor care au sunat sau pot avea LEDuri cu infrarosu pentru a oferi imagini pe timp de noapte si pot avea chiar si functii de pornire a video interfonului manual pentru a vedea musafirii care bat la usa in loc sa apeleze interfonul.

Avantaje

Datorita gamei largi de echipamente si solutii, costurile de instalare pot fi minimizate in cazul in care necesitatile clientului permit acest lucru. Restrictionarea accesului neautorizat in locatiile unde este imposibila montarea cablurilor se face usor, prin utilizarea videointerfoanelor wireless. Combinate cu sistemele de semnalizare a efractiei, sistemele de video-interfon pot furniza o securitate ridicata.

Domenii de aplicatii                                                                   sus

Principalele beneficiare ale acestor sisteme sunt persoanele fizice care combina sistemul de semnalizare a efractiei pentru o protectie sporita. Sistemele de video interfon sunt folosite cu succes atat in sediile firmelor cat in blocurile de locuinte.

PORTOFOLIU de clienti
- Utilizatori privati;

 

Sonorizari

Privire de ansamblu

Sonorizarile reprezinta un domeniu in plina crestere, avand din ce in ce mai multe aplicatii, printre care:
- Sistemele de adresare publica;
- Sistemele audio pentru muzica ambientala;
- Pereti de prezentare (TV walls);
- Samd

Ce oferim                                                                                      sus

Tehnicienii GSC vor proiecta sistemul de sonorizare in functie de necesitatile si bugetul fiecarui client. Experienta tehnicienilor nostri va asigura finalizarea proiectelor cu eficienta maxima si in timpul stabilit.

Tipuri de sisteme

Sistemele de sonorizare sunt sisteme combinate pentru muzica / anunturi, care trebuie sa asigure performantele tehnice necesare pentru intensitatea si inteligibilitatea anunturilor precum si fidelitatea muzicii transmise.

Sistemele pentru difuzarea de anunturi, muzica ambientala si mesaje de alarmare, numite si public address, ofera solutii audio si configuratii de inalta performanta pentru multiple aplicatii. In mod cert, sistemele de sonorizare fac parte din viata de zi cu zi a fiecaruia dintre noi.

Tehnologia public address este extrem de utila deoarece permite difuzarea de anunturi, de mesaje si de muzica ambientala pe una sau mai multe zone distincte.

Avantaje                                                                                        sus

Sistemele de sonorizare trebuie sa asigure performantele tehnice necesare pentru intensitatea si inteligibilitatea anunturilor precum si fidelitatea muzicii transmise.

Printre avantajele acestor sisteme enumeram:
- reducerea costurilor de promovare;
- cresterea productivitatii angajatilor prin crearea unui mediu de lucru placut.

Domenii de aplicatii

Aceste sisteme sunt atat de diversificate incat se pot instala in medii industriale (sisteme audio compuse din microfoane si speakere utilizate pentru a face diverse anunturi), in spatii comerciale sau show-roomuri (sisteme audio pentru redarea de muzica ambientala sau pentru anunturi).

PORTOFOLIU de clienti                                                             sus
- KAUFLAND Bucuresti (subcontractat);
- Utilizatori privati;

 

 

Mentenanta

Pentru oferte personalizate va rugam sa ne contactati pe email la gsc@gsc.com.ro

 

Canal de cablu

COMPARTIMENTABIL
- cu capac inclus si folie de protectie pentru montaj
- cu gama COMPLETA DE ACCESORII.

Nou de la Planet - tester PoE

Canal de cablu compartimentabil

Avem placerea sa va anuntam ca incepand cu luna mai 2012 Global Systems Communications SRL devine unic importator in Romania al produselor marca DLX - canal de cablu si accesorii. Dintre produsele marca DLX va aducem in atentie CANALUL DE CABLU COMPARTIMENTABIL (cu capac inclus si folie de prot... mai mult

           B2B Solution